pexels-photo-325702.jpeg

Vår historie

ECL Prosjekt AS ble etablert i 2006 av Espen Cook Lunde. Espen er utdannet sivilingeniør innen bygg i Manchester og har siden 1994 jobbet med bygging og utvikling av butikker. ECL prosjekt AS har i dag totalt mer enn 30 års erfaring fra butikkbransjen. Gjennom vår kunnskap, erfaring og engasjement setter vi kunden i høysete. Vi ser kundens behov og er delaktig til stede ute på feltet og gjennom hele prosjektet.

Våre prosjektledere har lang erfaring i bransjen, og jobber med prosjektering av butikker. Vi kan levere nøkkelferdige butikker inkl bygg, el, ventilasjon og rør. I fra totalentreprise til shop in shop løsninger. Vi kan bidra med kunnskap på deler av en prosess, eller holde i hele prosessen. Med andre ord det som trengs for et vellykket prosjekt.

Tjenester vi leverer:
Prosjektledelse  ·  Total entreprise  ·  Design og utvikling av innredning ·  Produksjon av komplett innredning ·  Shop in shop løsninger  ·  Utrulling og implementeringsløsninger av butikkinnredning

 

 
 

Vi tenker på miljøet

Vårt miljøansvar er basert på hva som er teknisk mulig, økonomisk levedyktig og miljømessig forsvarlig. Vi har tatt et valg om å ikke bruke  utsyr som kan skade våre ansatte, kunder, leverandører og medarbeidere. Materiale eller produkter som kan skade lokalene eller arbeidsmiljøet.

Vi arbeider kontinuerlig for å minimalisere avfallsproduksjon og viser nøysomhet med ressurser og energi. ECL krever også at alle våre leverandører arbeider aktivt for å minimere miljøpåvirkningen og at de lever opp til våre standarder.