pexels-photo-239886.jpeg

hva leverer vi?

Vi prosjekterer og leverer byggtekniske- , samt komplette innredningløsninger for din kjede. 

Sammen med markedsledende arkitekter, vil vi hjelpe deg med å utvikle interiør og butikkonsept. Vår forståelse av merkevare, plassering, markedsføring og operativt arbeid gir oss mulighet til å ta neste skritt i utviklingen av design. Farge, form og valg av materiale – samt kombinasjonen er bare noen av de variablene som dikterer hvordan konseptet vil bli opplevd.

 
kontoret_2_fra_siden.jpeg

design og plantegninger

Enten det er et eksisterende eller helt nytt konsept, er perfekt planlegging avgjørende. Det er en viktig del av hele prosessen. Hver bedrift er unik og derfor er det viktig å sikre alle de ulike variablene som plassering, personalaktiviteter og salgspotensialet. Våre prosjektledere jobber med deg og arkitektene for å sikre at disse tegningene tar hensyn til alle disse elementene, og fungerer som blåkopi for hele prosjektet.

 

konstruksjon og Produksjon av butikkinnredning

Våre prosjektledere, med mange års erfaring i arbeid med butikkinnredninger, vil hjelpe deg å finne de beste løsningene for ditt prosjekt. Noen av våre innredningløsninger er spesial laget for en bestemt butikk, miljø, mens andre er systembaserte løsninger. Design, konstruksjon, plassering og bruk av produktet er tatt i betraktning når endelig produktløsning velges.

 
lager.jpg

Logistikk og lagring

Markedet krever rask levering og rask gjennomføring. Derfor er logistikken svært viktig for oss. Alle prosjekter, store og små, krever individuelle løsninger for implementering. Vårt logistikksenter i Halmstad sørger for en punktlig og profesjonell leveranse av innredningen.

 
pexels-photo.jpg

installasjon

Vi har gjennom årene bygget et sterkt nettverk av samarbeidspartnere – som dekker alle behov fra håndverkere og teknologileverandører, til eksperter på bygging og installasjon. Sammen med de koordinerer og leverer vi prosjektene.

 

Kvalitetssikring

Til slutt evalueres prosjektet i sin helhet. Alle punkter som levering, kvalitet og funksjonalitet gjennomgås. Alt for å levere best mulig resultat. VI er ikke fornøyd før du er fornøyd.